OVER ONS

OVER HET TEAM

Het concept UNITPARCK is in het leven geroepen door UnitBuild BV.
UnitBuild bestaat uit een deskundig, compact en hecht team, gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige en representatieve bedrijfsverzamelgebouwen.

We zijn van het begin tot het einde betrokken bij de ontwikkeling van ieder project. Onze werkwijze kenmerkt zich door daadkracht, directe betrokkenheid en een betrouwbare werkwijze. Een partij die zijn afspraken nakomt, en doet wat er beloofd wordt. De ervaring leert dat betrokkenheid zeer gewaardeerd wordt en zelfs aanstekelijk werkt.

Onze deskundigheid spreekt voor zich vanaf de eerste conceptschets tot de overhandiging van de sleutels. Wij dragen zorg voor optimalisatie van ontwerp en proces om zodoende kosten en tijd te besparen met als resultaat een doordacht realisatietraject met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

UNITPARCK Hoorn 3D klein (15)
UNITPARCK Hoorn 3D klein (15)

press to zoom
Render 16 Havikshorst Heiloo v2_6
Render 16 Havikshorst Heiloo v2_6

press to zoom
UNITPARCK Hoorn 3D klein (14)
UNITPARCK Hoorn 3D klein (14)

press to zoom
UNITPARCK Hoorn 3D klein (15)
UNITPARCK Hoorn 3D klein (15)

press to zoom
1/9

SAMENWERKING

ALS U MET ONS SAMENWERKT, WAT KUNT U DAN VERWACHTEN? GEWOON, EEN UITSTEKENDE WERKRELATIE!

Dit komt door de professionele benadering van alle projecten die wij ontwikkelen en uitvoeren. U wordt geraadpleegd over alle belangrijke beslissingen die voor u van invloed kunnen zijn. Het belangrijkste is dat wij projecten op tijd en binnen het budget zullen opleveren. Dit is iets waar 35 jaar ervaring ons goed voor heeft voorbereid.

 

Als vastgoedontwikkelaars zijn wij continu op zoek naar nieuwe kansen. UnitBuild is een serieuze en betrouwbare partij om zaken mee te doen. Wij zijn altijd op zoek naar interessante partners om gezamenlijk projecten mee te realiseren. Mocht u op zoek zijn naar een flexibele, betrouwbare en deskundige commerciële vastgoedontwikkelaar, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Spreekt ons concept u aan? Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie.

DUURZAAM ONTWIKKELEN

UNITBUILD IS SPECIALIST IN DE ONTWIKKELING VAN HOOGWAARDIGE EN REPRESENTATIEVE BEDRIJFSVERZAMELGEBOUWEN.

Duurzame ontwikkeling staat voor UnitBuild voor een ideaal evenwicht tussen economische, ecologische en sociale belangen. Wij streven naar een energiezuinig, en kwalitatief hoogwaardig multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw. Dat vertaalt zich in de volgende onderdelen: mogelijkheid tot koppelen units, gebruik maken van groene energie, LED verlichting, en door gebruikmaking van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen. Dit alles resulteert in een uiterst goed geïsoleerd en onderhoudsarm gebouw.

Naast het gebruik van duurzaam materiaal is het gebouw toekomstbestendig doordat de bedrijfsunits onderling te koppelen zijn, waardoor er mogelijkheid is tot groei. De bedrijfsunits zijn daarmee geschikt voor uw ambitieuze plannen.